Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Lenka Zittová
Lenka Zittová
telefon: 605752165
zittova@profitline.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej rodinného domu Dubicko, ul. Na Výsluní, 992 m2

Cena:
6.800.000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům, který se nachází na okraji obce Dubicko na ulici Na Výsluní, o celkové rozloze 992 m2, z toho zastavěná plocha je 162 m2, celková užitná plocha domu je 123 m2 a pozemek má rozlohu 830 m2. V přízemí domu se nachází zádveří, ze kterého se dále dostaneme do prostorné chodby se schodištěm do podkroví, dále pracovny, šatny, ložnice, koupelny, WC, obývacího pokoje s kuchyní a se vstupem na zastřešenou terasu. Součástí domu je garáž se samostatným přístupem zvenčí. V podkroví se nachází dva pokoje, koupelna s WC a prostorná půda, kde lze vybudovat další místnosti. Dům je samostatný, což zaručuje soukromí a příjemné trávení času na zahradě.
Dům je vybaven ústředním plynovým topením, krbovými kamny a má přípojky na veřejnou kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod. Dům byl kolaudován v roce 2004, postaven z cihel Porotherm. Okna jsou dřevěná EURO s izolačním dvojsklem.
V okolí domu se nachází škola, školka, obchod, pošta, obecní úřad, lékař a kulturní zařízení. Dostupnost objektu je zajištěna příměstskou dopravou a silnicí. Dům je exkluzivně nabízen prostřednictvím naší realitní kanceláře, prodává se bez vybavení. V ceně je zahrnuta také provize a právní servis. Financování vám zajistíme výhodně přes naši kancelář. Srdečně vás zveme na prohlídku. Pro více informací a zajištění prohlídky nemovitosti volejte makléři.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
23039
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
Dubicko
Na Výsluní 322
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
830 m2
Plocha zastavěná:
162 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok kolaudace:
2004
Půdní nástavba:
Ano
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 49' 48.247"N, 16° 57' 40.781"E